Ako znížiť plytvanie potravinami
Riešenie

Vedeli ste, že vyhodíme 1/3 všetkých potravín, ktoré kupujeme?
Čo keby ste dokázali premeniť tento odpad na chutné jedlo?
Je možné vyhnúť sa plytvaniu potravinami?
Náš odpad je možné rozdeliť do troch kategórií: odpad, ktorému bolo možné zamedziť, nevyhnutný odpad a potenciálne spracovateľný odpad.
Zníženie potravinového odpadu
61% odpadu sa dá predísť - jedlo, ktoré by sa mohlo jesť, keby sme s ním lepšie hospodárili.
19% odpadu sa nevyhneme - veci ako čajové sáčky alebo kuracie kosti.
Recepty na zníženie potravinového odpadu
20% odpadu by bolo možné využiť. Patria sem zemiakové šupky, stonky brokolice, odrezky, listy atď.
Môžu sa jesť, ak sú správne pripravené.
Bol tento článok užitočný?
Súvisiace články
- Rúra zobrazuje chybové hlásenie E0020
- Hodiny na rúre blikajú
- Plechy na pečenie/pekáče do rúry sa zdeformujú
- Pripojené zariadenia - Aká konfigurácia musí byť nastavená v softvéri wifi routeru?
- Vo vnútri rúry, medzi sklenenými panelmi sa zhromažďuje kondenzát/voda/vlhkosť
- Ako dezinfikovať rúru?
- Ako používať funkciu Assisted Cooking na vašej rúre AEG
- Ako ohriať jedlo pomocou pary v rúre AEG
- Ako používať AquaClean na čistenie rúry AEG
- Ako používať funkciu Čistenie parou na vašej parnej rúre AEG