Tajomstvo dokonalosti je Sous-vide!
Riešenie
Čo je Sous-Vide? Sous-Vide (vyslovuje sa sue-veed) znamená „vo vákuu“ a je to francúzska technika varenia, ktorá sa riadi jednoduchým procesom vákuového uzavretia ingrediencií vo vrecku a následným umiestnením vrecka do vyhrievaného vodného kúpeľa.
Vaša rúra AEG SteamPro to ešte zjednoduší a umožní vám to bez toho, aby ste museli vákuovo zatavené vrecko vkladať do vyhrievaného vodného kúpeľa. S vašou rúrou AEG SteamPro môžete použiť techniku Sous -Vide na prípravu mäsa vždy na presnú úroveň prepečenia.
Ľahko to zvládnete aj vy!
Čo keby sme vám povedali, že pomocou funkcie varenia Sous-Vide vo vašej rúre AEG SteamPro môžete ľahko variť rovnako ako profesionáli.
Správne! Ak budete postupovať podľa týchto krokov, vaša rúra AEG SteamPro vám pomôže bez námahy dosiahnuť super výsledky techniky varenia Sous-Vide.
Krok 1
Ingrediencie vákuovo utesnite v plastovom vrecku vhodného pre Sous-Vide varenie.
Krok 2
Vložte jedlo do rúry.
Krok 3
Vyberte ikonu Sous-Vide „SV“.
Krok 4
Zvoľte požadovanú teplotu.
Krok 5
Vyberte „Štart“.
Krok 6
Sous-Vide vaření nejen pomáhá získat pokrmy s neuvěřitelnou chutí bez ztráty vlhkosti, ale také uchovat si všechny živiny. Vyzkoušejte ve vaší troubě AEG SteamPro přípravu jídla metodou Sous-Vide!
Bol tento článok užitočný?
Súvisiace články
- Dvierka rúry sa správne nezatvárajú
- Rúra vyhadzuje poistky
- Rúra zobrazuje chybové hlásenie E0020
- Hodiny na rúre blikajú
- Plechy na pečenie/pekáče do rúry sa zdeformujú
- Pripojené zariadenia - Aká konfigurácia musí byť nastavená v softvéri wifi routeru?
- Vo vnútri rúry, medzi sklenenými panelmi sa zhromažďuje kondenzát/voda/vlhkosť
- Ako dezinfikovať rúru?
- Ako používať funkciu Assisted Cooking na vašej rúre AEG
- Ako ohriať jedlo pomocou pary v rúre AEG